Moi!

Tässä postauksessa:
- esittelyssä vk (siis mikä?)
- elokuvia jotka äskeittäin olen nähnyt
- hieman kuulumisia

Elikkä, Siispä, semmosesta asiasta kuin veekoo. Kämppikseni näytti ja esitteli mulle vähän facebookin tapaisen sosiaalisen median, missä voi kuunnella musiikkia, katsoa leffoja, kertoa kuulumisia, keskustella kavereiden kanssa ym... Aluksi olin vähän tyyliin että aijaa, semmonenki on, aika jännä... Mutta kun kämppis alkoi katsella leffoja vk:n kautta niin mielenkiinto heräsi. Siis nettisivut joilta voi katsella melko uusiakin elokuvia ja ilman mitään ylimääräisiä mainoksia tai hidasta latausta. Niimpä rekisteröidyin tänään. Ensimmäinen leffakin sieltä jo katsottuna ja tyytyväinen olen. Vaikka en löytänytkään tekstejä animaatioelokuvaan niin se ei haitannut, kyllähän nyt jokainen sen verran englantia osaa että saa seurattua juonta jossain lasten animaatiossa? Lisäksi olen testaillut musiikinkuunteluominaisuuksia, ja tykkään. Tykkään todella paljon, on nimittäin sen verran helppokäyttöinen ja mm. omat musiikkilistat on paljon helpompi tehdä ja musavideot helpompi listata kuin youtubessa.

Leffoista:


Viikonloppuna katsoin elokuvan Uinu, uinu lemmikkini (pet sematary), joka perustuu Stephen Kingin samannimiseen novelliin. Filmin seuraamista hankaloitti hieman se että tekstityksen puuttuessa ei välillä ymmärtänyt oudohkolla ja epäselvällä murteella puhuvaa henkilöhahmoa. Mutta muuten leffa oli hyvä ja mielenkiintoinen, tosin paikoin hieman ennalta-arvattava - mutta mikäpä elokuva EI olisi? Niin ja leffassa oli hyvää se, että vähänkin jännittävissä kohdissa sai käpertyä tiukemmin kullan kainaloon... :D



Tänään katsoin VK:n kautta animaatioelokuvan Näin koulutat lohikäärmeesi (How to train your dragon). Monesti olen nähnyt leffan nimen mutta ikinä ei ole tullut katsottua. Kerrankin sitten muistin kyseisen animaatiopätkän nimen oikeaan aikaan, ja oli helppo samalla testata tuota VK:ta. Englanniksi siis katsoin ja ilman tekstejä, hahmot puhuivat selkeästi ja niimpä leffaa oli helppo seurata muutenkin kuin visuaalisesti. Elokuva oli hyvä, lohikäärme Toothless oli varsin suloinen otus ja ja juoni miellytti myöskin. suosittelen.

Syksyn nuhakuumeyskäaalto on sitten tavoittanut myös mut. Perjantaina ehti olla kuumetta huimat neljä tuntia. Sen jälkeen sitten ollut tämmöistä niiskuttelua ja köhimistä. Kurkku sentään ei ole kipeänä :) ainakaan vielä. Yritän siltä (kurkkukivulta) säästyä nauttimalla semmoisia kuin carmolis - tippoja. Kyllä auttaa!