Vähän eilisestä ensin:

Aamulla kävin Alavudella KELAn toimistossa viemäs opintotukihakemuksen ja nyt on sekin sitten hoidettu, hyvä minä!

Sitten meillä oli kauden viimeinen kotipeli, vastassa tällä kertaa Ilmajoki. Voitettiin ensimmäistä kertaa koko kauden aikana PUHTAASTI  2-0 jaksoin 2-0, 9-6. Meidän joukkueessa lähes kaikki pelas luultavastikki yhden kauden parhaimmista peleistään, kun taas sitten vastustajilla tuntui olevan hieman pallo hukassa... (myös kirjaimellisesti). Pääsin tällä kertaa oikeen kentällekki ja olin sitten 3.vahti eli seilasin siinä ykkös- ja kolmospesän välillä tilanteesta riippuen :) Kamera oli myöskin matkassa mutta ulkovuorot meni niin nopeasti ettei jokerina ollut Taru ehtiny ottaa kuvia... :D Mutta otin sitte lopuks tämmöse, kuvassa jokapelissä tarvittavat välineet, lippistä unohtamatta:



Voitetun pelin jälkee kelpas terassille osan joukkueesta kanssa, ja sitten illalla vielä sauna <3

TÄNÄÄN oli aikane herätys, JO 8.30, kun auton peräkärry täyty lastata muuttotavaroilla... Heräämisestä 2 tuntia nii lähettiin isän ja äidin kanssa kohti Ylivieskaa. Ja 7km ajettua palattii sitte vielä hakemaan kämpän avaimet ... :D

Saatiin muutettua suht nopeesti ja käytii siinä sitte kaupaski ostaas jotai lisää esim. tiskiaineet ja pari jakkaraa ja kirpparilta hylly.
Rupee näyttää kämppäki jo asutulta :) Täs keittiöstä pari kuvaa + mun huoneesta yks kuva. Kämppiksestä ei vielä näkö-,haju-, eikä kuulohavaintoja.








Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Hyvä seura, hyvä sää, hyvä ruoka :D Eikö ne oo ihan ne perus? Vaikee siihen on näin yhtäkkiä keksiä mitään, onneks ny on muutenki näi pitkä postaus nii ei haittaa vaik nää jää vähä lyhyeks? Nii joo ja tietty kunnon yöunet ja semmone joka asioista löytyvä huumori auttaa pärjäämää :) ....jaa mikä tajunnanvirta? Äh, jääköön tuo tommoseks.

Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Aika harvoin mä itken mut sitte kuitenki välillä tuntuu et vähä turhanki helposti kyyneleet alkaa virtaamaa. Esim. leffoja katelles, iha ihme hommaa! Vaikka kuinka yrittää tapella vastaa nii silti itkettää :D Ja sit joskus on tilanteita ku itkettäis iha pirusti mut eeeeeei tuu kyyneliä nii ei sitte helpotakkaa... outoa... Naurunkyyneliä ei varmaan lasketa? itku kuulostaa enemmänki semmoselta surkutteluhuono-olosysteemiltä.