Kesä on lopuillaan ja tänään oli viimeinen työpäiväkin ennen koulun alkua. Niinpä ajattelin että teen jonkunnäköisen yhteenvedon koko kesästä. Toivon että muistin kaikki, Enjoy!

--------------------------------------------------------

Koulu loppu joskus siinä kesäkuun alussa :o oisko ollu 5. päivä? No joka tapaukses. Kiertelin Emmin (kaveri, joukkuetoveri) kanssa skootterilla lakkijuhlia. Tuli syötyy yli viittä erilaista ylppärikakkua :D

6.6. Oli The first day at work. Elikkä siitä lähti työt "Jäätelökioskin tätinä" käyntiin. Heti ensimmäisenä päivänä on hyvä tyriä, ja niinpä huomasin päivän lopuksi että olin naputellut kassaan vähän ylimääräistä. Siitä onneks selvittiin.

7.-9.6. Helsingin reissu ft. Allu ja Taru. 7. päviä shoppailtii ja kierreltii Helsinkiä. Majotuttiin hostelli satakuntataloon. 8. päivä oli sitten THAT day, eli Green Dayn keikka, jota varten Helsiinkin oli tullut lähdettyä. Jonottamassa oltiin vähän ennen aamu yhdeksää, ja päästiinkin lopulta ETURIVIIN!!!!  Tutustuttiin moniin ihmisiin, mm. Mälliin, Juuliin ja Hillaan. Keikka oli aivan mahtava :> Keikan lopuksi sitten metrot ei enää kulkenu, ja lähdettii sitte kolmestaa hortoilemaan Helsingin yöhön - ja eksyttiin. Allu soitti 112 ja ne neuvo soittaan jonnekki muualle, mut ennen ku sieltä toisesta paikasta vastattiin, me napattiin tienvarresta taksi ja se vei sit meidät perille hostelliin. 9. päivä meni sekin sitten shoppailles ja sit kotimatkaan.

en oikeestikkaan kirjota joka päivästä. Alkukesä vaan sattu olee aika täynnä kaikkee tärkeetä.

18.-20.6. PROVINSSIROCK, Seinäjoki ft. Iida, Enni & Eemeli. Telttailtiin Ennin pikkusiskon kummien takapihalla, mistä oli lyhyt matka festarialueelle. Väritettii Eemelin ranneke ni se pääs sunnuntainaki sisään. 2/3 ajasta satoi, mutta ei se menoa haitannut. ei todellakaan. Paljon bändejä tuli nähtyä : Herra Ylppö & Ihmiset, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Pendulum, 30 seconds to mars, Petri Nygård, PMMP, Chisu, Sonata Arctica, Disco Ensemble, Reckless Love, Irina, Stam1na, Bullet for my valentine, Jenni Vartianen ja Rammstein.

10.7. MILJOONAROCK, Tuuri. En ostanu sisälle ranneketta, chillailtii vaa siel ulkopuolella. The Rasmuksen soittaes istuttii parkkipaikalla ja puhuttii henkeviä. Näin Hillan.

12.7. Riinan kanssa Tampereella. Ensim jotai 3 tuntia särkänniemessä, sitten vähä shoppailee ja lopuks viel vähäks aikaa särkänniemeen :D Oli kiva päivä vaik rahaa meniki aika mukavasti. Oli vähä ex tempore reissu ku riina pisti vaa viestii et lähetkö, meidä kyytis pääsee. Päätin sit lähtee.

 

19.-20.7. Jyväskylään Äiteen ja Tarun kans. Äiti sai jonki ihmeidean et hei, lähetäänpä jonnekki. Päivää ennen lähtöä sitte päätettii et Jyväskylään matka vie. Tästä taitaakin olla merkintä jossai bloggaukses, ni en sit enempää kirjota.

23.-14.7. KUHINAT, Kuortane. Juu ja ryybbyreissuha siitä tuli. Perjantain osalta tosin vaa. Se kyl jäi vähä lyhyeks ku katoin ni oli jo puol 1 kotona. Olin pyörällä siel ja kaaduin n. 12km:n matkalla 3x plus viel sit ne mitä sillo ku talutin pyörää. Lauantaina sit olin vaa hengaas Lindan, Hannan, Merin ja Sannan kans siel.

-------------------------------------------------------------------------------------

Kesän saldona useita mustelmia, märstit käsis, provinssin rannekkeesta rusketusrajat,...

Lisäksi noiden päivien välissä työpäiviä, pesisharkkoja ja pesispelejä.

NII JA NOKSULLA (kissa 1v) ON PENTUJA. Tai siis nyt ne on jo luovutusikäisiä.