...tai sitten ei.  Täysikäsyys astu voimaan 6.4. ja siitä lähtien meno onki ollu yhtä haipakkaa. Ajokortti oli taskussa seuraavana päivänä ja oma auto odotteli pihas jo 5.4. Baarireissut on tähän mennes olleet vähintäänkin... mielenkiintoisia ja kuskin hommilta en oo välttyny.

AUTO on Seat Ibiza vm.-01. Se on vähän kärsineen näkönen (krhm), mut iha kaikki ei oo mun aiheuttamaa. Jo valmiiksi siinä oli pelkääjänpaikan puoleises oves iiiiiiso lommo, tullu luultavasti sen kaatamisesta. Takalasinpyyhkijän moottori meni vaihtoon heti. Sitten fiksuna likkana ajoin sen kaupan seinään. VIHAAAN vinoparkkipaikkoja, ja sitte siinä katoin etten vaan vahingoskaa naarmuttais siin vieres ollutta autoa.... ja bang. Radiolaitteisto ei oo mitää parhaimpia, yks kaiutin ei toimi ja sitte radio säröttää (vika ei ollu kajareis). Lisäks joka kerta pitää säätää radiokanavat uudestaa... ja uudestaa... ja uudestaa... CD-levyt on ihan jees keksintö. Mut muuten Se Ei Aina Toimi on nimestään huolimatta toiminu ja kilometrejä on kertyny. Täs odottelen palkkapäivää et pääsis vähän korjauttamaan sitä :)

BAARIREISSUISTA ei sen enempää, kuin että rahaa oli ja se meni. Muutaman kerran on tarjottukki, ei siinä mitää :D Niin ja tietenki pitää mainita et paikallises baaris tuli istuttua kisakatsomos kun Suomi vei jääkiekon mm kullan Ruotsin nenän edestä. Kotona olin silloon kuudelta ja sitte kymmeneltä istuinki jo kemian labrassa varmaa edellee kännis. Lähinnä oon käyny Seinäjoen ja sit Kuortaneen baaris mut on tullu yks yksinäinen (tai sitten ei :DDD ) baari-ilta vietetty Jyväskylän baarin tanssilattialla. Aamuisin on ollu hyvä fiilis.

KUSKINA olin melkee heti ku sain kortin. Ja molemmilla kerroilla ajoin kaverin poikaystävän BMW:llä.... ja molemmilla kerroilla poliisit pysäytti. Ensimmääsenä kertana käytiin Ähtärissä ja sieltä (melkein :D) nopeinta reittiä virtojen ja alavuden kautta seinäjoelle. Takana ajo melkee koko matkan joku citymaasturi jonka valot osu silmiin. Auton pohja ja pimeys ja sitte ne valot aiheutti sen että ajelin sit vähä varovaisesti, yritin päästää sen citymaasturikuskin tajuamaan että ohikin VOIS ajaa. Eiköhän se sit fiksuna ollu soittanu poliisit :D Mut poliisit vaa katto kortin ja sit sano että "parempi vähä varovaisesti ajellakki ku oot justii saanu kortin." Jotai se höpötti sitäki että "jaa, kuskiks oot joutunu." Oli kyl hyvä ku kaveri istu etupenkillä kartturina ja sitte kolme muuta nukku takapenkillä (auton omistaja mukaanlukien) ilman turvavöitä. Sitte ku poliisiauton valot välähtää nii " *****, PITÄÄKÖ MEIDÄN PYSÄHTYÄ??!"  Heräälevä autonomistaja vilkasoo peiliin ja sitte sanoo vaa " mitä, jaajooo... pitää pysähtyä." Eipä siinä sitte muuta :) Seinäjoen ABC:llä todettiin sitte vaa että kortti ei käykkää, ja oli turha reissu sinne, jes jes :)

PROVINSSIS olin tänä vuonna vaan perjantaina, enkä silloonkaa ollu sisällä alueella. Oli ilmeisesti hauskaa. Lauantai-aamuna ei kyllä kauheammin naurattanu ku piti lähteä kahdeksalta ajamaan. No pitää sitä välillä vähäse... :D

KESÄTÖITÄ sain (thank god) Keskiseltä. Oon töissä grillillä ja tehtäviin kuuluu kassallaoleminen, astioiden vieminen ja hakeminen, tiskaus, ranskalaisten laitto, pizzojen, annosten ja ranskisten vienti... yms. On ollut mukavampaa kuin viime kesän jäätelökopis kyhjöttäminen. Jalat on vaan aika kipeet 6-8h päivässä kun saa vaan seisoskella. Mut kaikkeen tottuuu :)

LOMAILLA en ehdi oikeastaan yhtään, pari vapaapäivää on viikos. Töitä on tehtävä jos tahtoo tehdä ens lukuvuoden muutakin kuin istua kotona dataamas. Niin ja tahdon sen auton kuntoon myöskin :)

Tuli taas pitkä postaus ja syytän siitä lähinnä sitä että oon laiska enkä oo pitkään aikaan kirjottanu YHTÄÄN MITÄÄN. (hyvä ettei oo lukijoita, niin ei niiden tarvi huolestua bloggausten olemattomuudesta :DDD)

Eipä muuta, huomenna töihin