Juu-u. Täällä sitä ollaan, omassa kämpässä Ylivieskassa ja ensimmäinen koulupäivä takana. Tai no voiko koulupäiväks laskea semmonen että kierrellää paikkoja ja tavataan n. miljoona uutta ihmistä?
Nomutta kuitenkin. Täs mä oon jo tän päivän aikana ehtiny käydä vähä kiertelemäs kävellen tätä lähiympäristöä ja keskustan kirpparillakin käytiin kämppiksen kanssa pyörähtämäs. Aiva kivan näkönen pieni city.

Päivä 25 – Ensimmäinen...
no koulupäivä vaikka. Tänään (27.päivä) siis. Piti esittäytyä ja tutorit esitteli ittensä ja opettajat ja ja ... kaikki oli uutta ja aivot ei oikein vastaanottanu niin paljoa tietoa joten .... muistan ehkä muutaman ihmisen nimen. Helpottaa toki että luokalla on 3 Nikoa :D Sitten vielä kun osaisi yhdistää oikean nimen oikeaan naamaan!

Päivä 26 – Pelkään
Hmm... Yksinjäämistä ja semmosta et elämä ois yhtä tasapaksua laahustamista. Emmätiiä mikä siinä on, jotenki vaa tulee aivan surkea olo jos ajattelee liikaa tulevaisuutta ja sit sitä että no mitä ny enää voi muka tapahtua, ja että "tässäkö tää nyt sitte on?". Sitte onneks se tunne menee ohi.

Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Joskus kuukausi sitten olisin varmaankin vastannut jotain aivan muuta kuin nyt. Nykyään suosikkipaikka kun luultavasti on poikaystävän kainalossa sohvalla. Siinä on hyvä olla.