Tänään kävin aamupäivästä Ennin ja Emmin kanssa Keskisellä ostoksilla. Mukaan tarttu kaikkea mitä pitikin, lähinnä kaikkea ylitarpeellista roinaa mitä tarvii omaan kämppään. Vessaharjasta eteenpäin :D Ulkone muisti piti kans hommata ja nyt se on sitte asennettu, ajattelin et jos vaikka kaikki kuvat tallentelisin PELKÄSTÄÄN ulkoselle muistille, etten pidä kopioita koneella.

No sieltä kotiuduttua aloin leipomaan suklaista juustokakkua. Aluksi oli ongelmana se että äiti oli TUOREjuuston sijasta tuonu SULATEjuustoa... niin että eihän siitä mitään tullu. Iskä sitte lähti kauppaan ja toi tullessansa sitä tuorejuustoa, mutta aivan liian vähän... (puolet tarvittavasta määrästä). Niinpä sitte piti vähä improvisoida ja lisäillä vaa vähä kaikkea muuta siihe. Kai se aiva hyvi onnistu:



Siinä leipoessa/leipomisen jälkeen katsoin sitten leffan jonka jo aikaa sitten olen lainannut kirjastosta. Elokuva kertoo Kuudesta aika lailla eri elämäntilanteissa elävistä ihmisestä jotka alkaa kokoontua joka kuukausi lukupiiriin. Leffan nimi oli Jane Austen- lukupiiri, joten arvata saattaa mitä kirjoja henkilöt lukivat? Leffa oli aivan kiva, varsinki ku niiden henkilöiden asiat alko järjestyä ja sitten pikkuhiljaa ryhmä lähentyi jaja. Aivan hyvä lepposeks pikkulauantaileffaks.



Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
No järkyttää ainaski ihmisten tyhmyys, julmuus sekä (yli)vanhoillisuus. Ihmisten tyhmyyttä ei vaan voi aliarvioida, sen todisti tässä vähän aikaa sitten esim. artikkeli naisesta joka kuoli koska YRITTI ELÄÄ VALOLLA. Hei haloo.... Sitten kanssa järkyttää tuo ihmisten julmuus, ja lähinnä semmonen, ettei sitä saa kuriin ja se tuo semmosta turvattomuuden tunnetta ja ja. Niin, kun siis joitain ihmisiä ei auktoriteetit paljoa pitele. Vanhoillisuudesta vaan sen verran että kyllä saa olla vanhanaikainen, mutta pitäis sitä sentään YRITTÄÄ ymmärtää ja hyväksyä, eikä vaan elää oman pään sisällä ja sulkee muu maailma ulkopuolelle tyyliin MINÄ olen oikeassa, te muut ootte vääräs. Kuka senkään määrää?