Päivä 10 – Päivän asu
No vapaapäivän asu on toppi ja niken college-housut :) Sopivan rentoo tähä väliin, sukkiakaa en oo jaksanu laittaa... (siks ei koko kuvaa)


Päivä 11 – Sisarukseni
Mulla on aika monta sisarusta. Kaks veljeä ja kaks siskoa :) Vanhin meidän sisarussarjasta on Juha, sitten on Annemari, Jaakko, minä ja Taru. Nuorimman  ja vanhimman välillä on 11 vuotta ikäeroa. En mä niistä varmaa enempää viitti... :D Paitsi ehkä että isommat sisarukset on aina ollu mulle vähä niinku roolimalleina ja se kyllä näkyy joissai asiois...

Päivä 12 – Käsilaukussani
Minu käsilaukku (yks monista) jota käyttäny ny täs kesätöide ajan ainaki tosi ahkerasti :D Ostettu joskus kauan aikaa sitte keskiseltä (yllätys?) ja ja ja... no osottautunu aika käteväks ku mahtuu puoli omaisuutta mukaan :)



Ja sen sisältö:


Nyt siellä ei tosin oo ollu ku tarpeellinen. Eli purkkaa (pussi+toi tommone levypurkkahomma), avainnauha jota meinasin käyttää mut ei sit tarvinnukkaa, lompakko, kolikkosysteemi ko lompakos ei oo kolikkotaskua, muistitikku, huulirasva, hiusklipsi, kynsiviila, YKS pinni jaajaa valokynä, hajuveden loput, oriflamen nestemäinen eyeliner (click it) ja sitte joku tommone anytimen(?) rajaustussi.

Päivä 13 – Tällä viikolla
Tänään alkoi mun kahen viikon kesäloma! Eilen oli siis viimeinen päivä kesätöissä keskisellä tälle kesää (paitsi että ens sunnuntaina meen tekee yhen vuoron). Nyt aion vaa ottaa rennosti ja yrittää nähä kaikkia kavereita. Lisäks pääsen pitkästä aikaa pesisharkoissa käymään huomenna, ja keskiviikkona onkin sitten ehkä peli. Perjantaina ois tarkotus mennä yökyläilemää ja kattomaa kauhuleffaa :) Lisäks ois tarkotus lukee muutama kirja mitkä on kirjastosta tullu lainattua :) niistä sit ehkä lisää sitte ku saan ne ensi luettua... :D